Puzzle: Pirates Hide & Seek

Pirates Hide & Seek este un joc tip puzzle din seria SmartGames care ajuta la dezvoltarea perspicacitatii si a gandirii logice, strategice.

In acelasi timp, este un joc amuzant, care nu dureaza mult, dar ofera timp de calitate familiei. Pe scurt, este un joc care ne place tare, tare.

Jocul puzzle Pirates Hide & Seek este alcatuit din:

  • O tabla de joc, cu spatiu de depozitare, impartita in 4 ecrane distincte. Pe ea sunt desenate: corabii de pirati cu panze rosii si albe, pesteri, pirati cu tun si pirati in barca;
  • O carte cu provocari si solutiile lor;
  • 4 piese tip puzzle

Regulile jocului sunt simple – cartea contine 48 de provocari, fiecare provocare aratand cateva imagini. Copilul trebuie sa aranjeze piesele de puzzle astfel incat sa ramana vizibile doar imaginile pe care le arata provocarea respectiva. Puteti vedea aici un video despre joc (in engleza).

Exista mai multe nivele de dificultate:

  • Starter:1 – 12
  • Junior: 13 – 24
  • Expert: 25 – 36
  • Master: 37 – 48

Nivelurile Starter si Junior sunt potrivite de la 4 – 5 ani, in timp ce ultimele doua pot merge pana pe la 8 – 9 ani. Recunosc insa ca si noua, adultilor, ne-a facut placere sa facem provocarile. Este genul de joc pentru care este necesar sa analizezi provocarea, sa analizezi “resursele” pe care le ai la dispozitie iar apoi sa construiesti solutia, incurajand gandirea logica.

De asemenea, imi place si faptul ca este un joc micut, ergonomic, usor de pus in bagaje atunci cand pleci intr-o calatorie. Mai mult, capacul tablei de joc se da la o parte pentru a accesa spatiul de depozitare unde poti pastra in siguranta cartea si piesele.

De unde cumparam jocul Pirates Hide & Seek si cat costa:

Online, l-am gasit in doar doua magazine:

Al nostru nu stiu de unde a venit, pentru ca este cadou si l-am primit acum ceva timp, insa merita cautat!

Review-ul despre jocul puzzle Pirates Hide & Seek, la fel ca toate review-urile de pe The Review, este real si este scris de detinatoarea acestui blog. Toate review-urile sunt despre locurile, experientele, produsele noastre, astfel incat sunt obiective. In cazul in care vom face review-uri pentru produse imprumutate, vom mentiona. Nu vom scrie nicioadata despre produse, experiente, locuri pe care nu le-am vizitat sau testat noi si nu vom publica niciodata review-uri scrise de altii in scopuri publicitare.

A fost util? Ajuta-ne cu un share 🙂

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *